Nordisk Mesterskab blev i 2019 afholdt i Norge. Der var store problemer med at skaffe heste nok.

Amatørerne: På 1.dagen i Biri var amtørerne ude i ET løb. Et koldblodsløb hvor Dennis Kristiansen var ude bag Lill Tea. Evt.point ville IKKE tælle med, da Dennis havde fået i alt 3 køreture. Søren D Andersen var ude bag Jetalatotning (flere galopture). Dette blev Søren´s eneste køretur, da hesten han skulle have kørt på Drammen, desværre var slettet. Per Juul var ude med Alm Andaman, der var uheldig flere gange.

Selvom der kun var 2 ryttere med fra hvert land, var det kun blevet til ET ridt på hver bane. På Biri blev Sabina Gammelgård nr.3 på C.C.boy , mens Michelle Mønster var i de slagne felt på Desperatehouswife.

På Drammen blev Michelle nr.4 på Pontiac mens Sabina var i det slagne felt på Gertorps Viljaleva. Samlet blev SG nr.5 og MM nr.6

PÅ Drammen skulle der have været 2x8 heste i løbene. 2 udgik desværre. Per havde her 1 køretur bag Speedy Cirkle. Det gav en fin sejr, som samlet gav Per en BRONZE medalje, med samme point som nr.2. Dennis Kristiansen havde 2 tællende køreture på Drammen. Dirtballer og All Reasons blev begge nr 6, og endte samlet på 10.pladsen. Søren D sluttede på 12.pladsen efter hans ene køretur og udgå point i sidste afd.