Det blev et år, med lige ved og næsten, i forbindelse med EM løbene. Martin S Jensen sluttede på en samlet 4.pl. Samme placering fik Stinne Svanhede tidligere på året i EM for damer. Den gang manglede der lidt held og det gjorde det ifølge Lene, også denne gang. Efter en flot andenplads i dagens 1.køretur og en placering nede i feltet i 2.afd, kunne det godt "lugte lidt" af en podieplads. Igen ifølge Lene, sad Martin godt placeret med med kræfter sparet, ud på sidste omgang i sidste afdeling. Desværre skete der et styrt, og løbet blev kørt som omløb. I omløbet blev det noget forkert, og Martin sluttede på 5.pladsen. En placering der nok havde været en del bedre, hvis styrtet ikke var sket.

Det blev til en svensk Europamester i EM for Herrer 2023. Patrik Fernlund skrabede 52 point sammen foran John Seydoux Schweiz med 48 point og norske Rune Ræyrås med 44point.

Danske Martin Sjøholm Jensen fra Bornholm, endte også med 44point. Men da nordmanden havde 2 x nr.2 imod Martins enkelte andenplads, måtte Martin stå ved siden af podiet.