Ser man på oddsene på Stinne´s 3 køreture, var det godt gået at "næsten" komme på podiet. På Bjerke var det Grand Velocity (152:10) A Safe Glory ((132:10) og på Momarken Notation (189:10). Men det var ret så fine heste og Stinne fik gjort "næsten" alt rigtigt.

 

De 13 deltagere i Årets EM for Damer.  

 

Efter en aften med sammenkomst og spisning om mandagen, var det tirsdag tid for konkurrence. Midt på eftermiddagen var der en gåtur fra hotellet til Bjerke Travbane.

Her er Stinne ved at være klar til et møde med dommeren, der skulle fortælle om de skandinaviske regler i løbene.

 

Så var der tid til opvarmning, efter en grundig snak med hestenes trænere. Her er Grand Velocity klar til at komme på banen.

 

En flink Grand Velocity i gang med opvarmningen. I selve løbet blev der kørt for "fædrelandet" af et par kuske. Stinne var smart nok til ikke at jagte udbryderne, da hun

sad som 3.undervejs. Rundt i opløbssvinget var hun kommet indenom den trætte hest i andet spor. Fik næsten ryg på førehesten, dog uden at have "meget" i linerne.

Stinne ventede "desværre" set bagefter, med at søge ud i andet spor. Da favoritten kom frem udvendigt, ind i opløbet, fik Grand Velocity nyt liv, men ekvipagen sad så

fast. Midt i opløbet kom Stinne så ud bag vinderen og ved at køre godt op i ryg, lykkedes de at hive en flot andenplads i hus. Ny rekord for hesten med et helt sekund (16,4)

Hvis og hvis!!. Det kunne måske have været vinderen, og givet de 2 point mere, der så senere manglede i en guldmedalje, med frit løb til sidst.

 

I anden afdeling skulle Stinne køre A Safe Glory. En flink hest, der havde været noget svingende i præstationerne, ifølge ejerne/træneren.

 A Safe Glory i opvarmningen. I løb fik Stinne en ok start fra spor 3, og endte i andet par udvendigt, som senere blev til 3.udv. Efter en omgang, begyndte 

hesten Stinne havde ryg på, at gå træt. Stinne måtte så udenom men kom ned i andet spor igen. A Safe Glory manglede dog lidt go, og Stinne gik klogt indenom

i opløbssvinget. Hun nåede fint indenom og ud til angreb, og var kortvarigt på 4.pladsen. Det endte dog med en ok 6,plads.

(fjerdepladsen havde også givet de manglende 2point, som ville have givet en sølvmedalje).

Og Stinne tænkte på, at ikke risikerer strafpoint og bøder, og ejerne var vældig tilpas med Stinnes kørsel

 

Stillingen efter 1.dagen, hvor 5 kuske kun havde haft 1 køretur. 

 

 

 

Onsdag gik turen i bus til Momarken Travbane. Vi var dog lige en tur omkring Holmenkollen ski-område udenfor Oslo. Ved siden af Stinne og hendes mor, ses

de 2 norske personer, der havde sørget for at engagere EM. 

 

Stinne og hendes mor var også en tur i Ski-simulatoren.

 

Lidt billeder fra Holmenkollen skibakke.