Så er EM for Herrer, EM for Damer og DM for amatører afviklet. Og da Danmark ikke er deltager i VM for amatører denne gang, mangler der nu kun NM. 

NM afvikles den kommende uge i Sverige. Tirsdag (30/8) køres der 2 afdelinger på Axvalla og onsdag køres der 1 afdeling på Åby.

I oplægget til NM, er der lagt op til, at alle helst skulle have 4 køreture, i forbindelse med NM. Sverige har valgt at "nøjes" med, at udskrive 3løb.

Da jeg torsdag ville se på startlisten til Åby, kunne jeg se, at det kun var lykkedes med at samle 7 heste i NM løbet. Absolut utilfredsstillende.

Jeg sendt en mail til formanden for amatørerne i Sverige, og beklagede mig. Han svarede tilbage, at han beklagede meget, men da han bor i Nord Sverige, havde han ikke tæt kontakt til Åby.

I forbindelse med NM, er der et møde imellem de 4 lande. Her bliver der en del at snakke om. Tilbage til det sportslige.

De danske deltagere Trine Urth Pedersen(Ål), Lars Munk(År) og Martin Andreasen(Sk), de er udtaget i forbindelse med DM for amatører i 2019 og 2021.

Tirsdag er det 1.og 3.løb på Axvalla (18.20 og 19.05) og onsdag på Åby er det 2.løb (18.51)

Tirsdag skal Trine køre 4Hanita Fayline (seedet som nr.5) og 12Vesterbro Marbre (seedet som nr.10). Onsdag 6 Staro Kitty (ikke tipset).

Lars skal tirsdag køre 11Wild Commander (seedet 11) og 2A Good Advice (seedet 3). Onsdag 7Honey¨s Miracle (tipset som outsider)

Martin skal tirsdag køre 1Sommerskuggan (seedet 6) og 5Lisa Nevada (også seedet 6) Martin er en af de kuske, de må stå over Åby. Ifølge programmet får Martin 7 point.

Point skalaen i NM er 13-11-10-9-8-7-6 osv. 1 point ved disk.