Et forrygende flot og spændende DM for amatører 2020-2021, gav en flot DM vinder i Martin Andreasen fra Skive. Et DM der var et DM, for både 2020 og 2021, da der intet DM var sidste år.

Jeg vil gerne takke alle, der var med til at gøre dette DM, til et flot engagement. Det gælder specielt de hesteejere, amatørtrænere og trænere, som meldte heste i årets DM. Uden tilstrækkelige antal heste foran sulkyerne, bliver DM ikke det samme.

Billund Travklub havde lavet et rigtig fint DM. Stort tak herfra.

Billunds Chr. Hundebøl, en stor tak for sit engagement.

Sport og Udvikling har gjort en flot stykke arbejde, som resulterede i rigtige fine felter. Kæmpe tak.

https://www.travshoppen.dk/ kæmpe tak for at sponsere dækkener til vinder hestene.

Fast Track skal også roses, for at lave en udvidet og flot udsendelse fra årets DM.

Tak til de øvrige i FDTs bestyrelse. Alt ialt synes jeg at det blev et rigtigt velafviklet DM, specielt når man tænker på, at vi på grund af Corona situationen, måtte afvilke mesterskabet på en hverdag.

Tilbage til det sportslige. Det var 4 spændende og intense løb, der sluttede med at give det samlede resultat i DM. Kuskene var virkelig engageret, og prøvede at få det optimale ud af deres køreture.

Som det samlede resultat afspejler, så var det virkelig marginalernes DM. Fuld fortjent blev det Martin Andreasen (vandt med 241:10 spillet hest), der måtte en tur i vandet. De øvrige 2 køreture stod til 999 og 69:10 på odds indikatoren.

Med samlet point til Morten Kramer Fyn, Martin S Jensen Bornholm, Johnni Olsen Ålborg, alle på 29 point og Martin Andreasen med 30 point, må man sige at hestene var fint fordelt.

Med ens point tal, er det de bedste opnåede resultater, der giver rækkefølgen. Det gav Sølv til Martin S Jensen og bronze til Johnni Olsen.

Om aftenen var det den vigtige sociale sammenkomst, med spisning, som foregik udenfor Stald caffen på Billund Trav. Her blev de 3 fra podiet igen hyldet.

FDT Formanden

Jørgen B Pedersen