Der er mange ubesvarede spørgsmål i denne tid. Jeg vil her komme ind på flere af disse.

Amatør Mesterskaberne:

DM for amatører er nu planlagt til at køres i Skive den 5.december.

Nordisk mesterskab for amatører, var planlagt til at køres i Sverige, midt i september. Det bliver nok tvivlsomt og der er signaler fra Sverige, om at de måske først vil afvikle det, først på året i 2021.

EM for Herrer (Søren D Andersen), er planlagt til Mallorca. Dette er foreløbigt udsat og vil MÅSKE blive afviklet, i nov/dec 2020, afhængig af mange ting. Måske helt aflyst i år!

EM for Damer (nok Anette Olsen), var planlagt til omkring 1.juli i nord Sverige. Er blevet udsat, da både fly og andre ting, vil give store problemer. Om det bliver afholdt og isåfald hvornår, har meget med spørgsmålet om åbning af fly rejser mm, at gøre.

Så tilbage til den danske situation:

Hvornår kan amatører igen deltage? DTC er hele tiden i gang med presse på. Det bliver nok omkring samme tidspunkt, som de næste fodbolds rækker (2.division) må lukke op igen for kampe. Det er med begrundet håb om, at det sker senest den 8.juni 2020.

FDT har lavet et oplæg til et møde med Sport og Udvikling, Det må nok lige vente til efter Coperhagen Cup dagen, da der er hektisk aktivitet på sekretariatet i øjeblikket. Jeg vil her, gerne rose Sport og Udvikling, for et fantastisk arbejde, den seneste måned. De har ikke set på, om det har været weekender eller helligdage, når der skulle prøves, at stable løb på benene.

Til mødet har jeg nogle forslag/ønsker. Med tryk på, at det er ønsker, som vi håber bliver hørt.

Angående de aflyste amatørløb:

1: flere løb afvikles resten af året. Hellere flere løb end en stor præmiestigning i planlagte løb. En blanding kan måske kom på tale.

2: Løbene, eller en del af dem, afviklet med kun B-trænede heste, og heste køres af ejer/delejer.

Angående formløb/handicap:

1: Der har nu gået næste 3 måneder, uden at amatørerne har kunnet køre deres heste selv. Derfor kunne ønsket være en præmiestigning på 20-30%, resten af året.

2: IKKE nogle tvangsslettede heste den første periode.

3: Mariann T Nielsen, der er kommet ind i bestyrelsen i DTC, som suppleant, har gjort en forespørgsel til træner-formanden, angående om proff evt kunne køre i de udskrevne formløb, til en nedsat takst. Det er lidt problematisk, hvis det koster 500-600kr af få startet sin formløber, med 750kr til en 4.præmie i disse løb.

Det må være alt for nu, med et stort ønske om, at 2. divisions fodbold, snart må åbne!!!.

Det er ihvert fald en glædelig ting, at vi nu igen kan få gang i travløbene.

FDT formanden Jørgen B Pedersen