På græsbanen Motukarara Raceway, blev de sidste løb afviklet i VM for amatører.

1.afd. (Pace 2000m) kørte Bjarke en reservehest (Black Shiraz). Han kom til at sidde bagerst i feltet og selvom hesten afsluttede pænt, kunne den ikke forbedre sin position ned gennem opløbet. Feltet kom ret samlet i mål, med Bjarke på en 11.plads.

2.afd.(Trav 2000m) Her kørte Bjarke Good Hest (ja det hed den). Den små-galoperede fra start, men kom siden til at sidde 4.par indv. Bjarke kunne fortælle at, han havde ret meget at, køre med rundt i opløbssvinget. Da de omkring liggende konkurrenter, begyndte at drive på deres heste, nærmest sprang hesten op i luften, med galop til følge. "Ærgeligt" sagde Bjarke, han mente at det var en top 5 placering der røg. Nu blev det til en 10.plads.

3.afd. (Pace 2000m) Her kørte Bjarke hesten Maddison Hill. Hurtig start og vinderhullet undervejs. Vinderhullet havde nært levet op til sit "navn". Ind i opløbet fik Bjarke frit indenom, og kæmpede med om sejren helt til mål. De 3 første fik alle samme samlede tider 2-36,9 (omregnet til 1:18,9). Bjarke måtte "nøjes" med trediepladsen, med outsideren der gav 117:10 på plads. Det var dejligt at slutte godt af, kommenterede Bjarke på telefonlinien.

Bjarke og selvskabet (Josephine og Lone) har forlænget deres ophold "Down Under" med nogle dage og han fortæller at, der arbejdes på at skaffe ham nogle ekstra køreturer sidst på ugen.

Som det kan ses i resultatet fra VM, så blev det Europamesteren Marian Tux fra Tyskland, der nu også kan kalde sig Verdensmester. Han afsluttede med at vinde de sidste 2 løb.