Det hele startede torsdag eftermiddag, hvor deltagerne ankom til Billund. Nogle med bus fra Skive, nogle med fly og resten i biler. En kort breafing om løbsafviklinger i Danmark og en formaning fra overdommer Bent Koch, vedr. drivning mm. TAK til Bent for hjælpen. Der var en lille velkomst spisning om eftermiddagen og en udvidet spisning i løbet af aftenen. Begge dele tilberedt over grill, og jeg tror, at alle, var rigtig godt tilfreds med menuen.

En af de ting der var frygtet, var at montéløbene, der skulle afvikles med snorestart, ville give store problemer. Da det danske voltstart system, er forskellig fra andre lande. Med godt hjælp, fra mange frivillige hjælpere, lykkedes det at få starten godkendt i 1.forsøg, på alle tre baner. FLOT og STOR TAK til hjælperne.

 

 

 

snorerne_tr_1.bi

 

Opløbet i montéløbet i Billund vidner om, at de fleste heste var "sat" fornuftig.

oplob_1.afdbi

 

Vinderen af montéløbet blev norske Johanne Ulrica Øveraasen på Monshine Star. Hesten ejes af N-E Christiansen og formanden for Dansk Montéforening Monica Fentz.vinder_1.afdbi

 

Afdelingen for amatør kuskene blev vundet af finske Janne Räisänen. Han kørte et perfekt løb med Razzmatazz D. Hesten ejes af Team Fogsgaard og trænes af Kent Friborg.

vinder_2.afdbi

 

 

Efter løbene var der så bus til Skive, hvor deltagerne, blev indlogeret på Best Western Hotellet.