Svend Aage Vindbjerg på flot 5.pl, efter optimale styringer. Når man ser på spillernes forventninger til Svend Aages køreture, var det flot, at være kun 1 point efter trediepladsen i årets EM for Amatørkuske. De 5 køreture stod til 201,436,267,575,811 for 10. Selvom det dårligste resultat kunne trækkes fra, var det flot,at hente 30point, med disse chancer. Hesteejerne var da også rigtige glade, for de resultater, som Svend Aage opnåede med deres heste.

Det var den finske nationalsang, der måtte spilles i Norge

nationalsangen

Vinderen af årets EM blev 23 årige finske Teemu Keskitalo, der "kun" var ude i 4 løb. Han kørte fantastisk og opnåede 1 sejr og 3 andenpladser. Det gav ialt 46 point, og det var lige nok, til at hente den, efter første dags førende Jean Claude Gardaz fra Sweitz. Sidst nævnte var forrygende på første dagen på Momarken, med 2 sejre og en anden plads. Han endte på 45 point efter en tællende 5.pl på bjerkebanen i Oslo. På tredie pladsen, kom den festlige tjekke Alle Johannes Loman med 31 point, efter sejr i det sidste løb. En af hans kommentarer var, at han var nød til at have en medalje med hjem, ellers ville han ikke få indrejsetilladelse til hjemlandet.

På aftenens galla, var der flere gaver til Teemu.

Her er det Morten Tidemansen (formand for de norske amatører) der hylder EM vinderen

Morten havde engageret en et rigtigt godt EM

teemuogmorten

Den finske vinder var ellers tæt på ikke, at være kommet med. Som finsk mester var han udtaget, men kravet for deltagelse i EM er mindst 10 sejre. Teemu havde kun 9, men 14 dagen før fristen for tilmelding, lykkedes det ham at vinde sejr nr.10. Han havde forøvrigt masse af sejre i ponyløb, så endnu en gang, kan vi se hvor vigtigt det er med ungdoms arbejdet.

 

Svend Aage sammen med store Repetition L T, som selv om den kun blev nr 10, faktisk var en rigtig fin hest.

Hesten havde ikke startet i 2 år og var trænet i ca 3 måneder, hvilket nok var lidt nok.

Efter et prøveløb på 19,4, kørte Svend Aage 17,3 med hesten.

repetitionlt

Jeg vil komme tilbage med en mere udførlig rapportage fra den fine tur til Norge.