Stillingen inde de sidste 2 løb var følgende Jean Claude Gardaz Sweitz 35point (3starter), Sebastian Grisez Belgien 27p (3starter), Teemu Keskitalo Finland 24p(2 starter) og Svend Aage Vindbjerg 23p(3starter) Så det var reelt kun den finske kusk, der havde mulighed for at hente den flyvende Jean Claude.

 

I første afdeling fik Svend Aage kørt i fint løb, da han fra spor 6, fik placeret Repetition L T i andet par udvendig. Det så rigtig fint ud indtil 500m fra mål. Her viste det sig, at hesten nok manglede løb i kroppen, efter 2 års pause og så et prøveløb på 1:19. Den hang med men der kom mange forbi til slut. En 10.pl, som blev det resultat som ikke talte for Svend Aage. Kuske med 5 starter kunne trække det dårligste resultat fra. Det var der en debat om på generalforsamlingen. Hvad kan man gøre, når travselskaberne vil have fulde felter og der er 13 kuske? Det bliver der tænk over.

Nu viste det sig nok heldigvis at både nr.1 og nr.3 i det samlede resultat, var blandt de 5 kuske der "kun" have 4 køreture.

 

På vej til opvarmning med store repetition L T

repetitionlt2

 

Tib Thierry

tiptherry

 

Den sidste køretur til Svend Aage, var med Tib Thierry, som havde været en fin hest, men efter et brud på hovbenet, var den ikke rigtig kommet op i gear igen. Hesten kom til at sidde tilbage i feltet, men ved at køre indenom på sidste langside, kom hesten frem til en optimal 6.pl. Ifølge ejerne var det nok hestens sidste start.

 

Her ses finaleopløbet, med den tjekkiske kusk som let vinder. Den finske kusk når lige frem

til andenpladsen på målstregen. Var han blevet nr.3, havde han "kun" fået sølv. Svend Aage

ses på vej til 6.pladsen. Som det kan ses så var vi noget heldigere med vejret på Bjerke banen i

Oslo end på Momarken travbane

finaleoplob

 

 

Den finske Europamester, sammen med kæreste og Ismo Kovanen fra det finske amatørforbund

finskjubel